Heti program

Edzés
Kedd - 19.00
Szer. - 19.00
Pént. - 19.00


23. forduló
Újlengyel DSE

Újhartyán ISE

ápr. 19. vas.
16:30

Újlengyel

     
Hírek, cikkek
     
Újhartyán ISE
     
U-21
     
Sport-honlap
     
Hírek
Hírek : 20. forduló: Edzői értékelés

20. forduló: Edzői értékelés

  2015.04.05. 10:47


Ráckeve – Újhartyán 1–0 (1–0)

Ráckeve, 100 néző. Vezette: Di Matteo M. /8; 4/ (Harmath P., Haag B.)

RÁCKEVE VAFC: Zelei T. 7 – Szász Sz. J. 5, Krizsik G. 7, Gyurcsányi P. 8, Nagy G. 7 – Nagy M. 6, Márkus Zs. 6, Lipcsei V. 6 (Váraljai Á. 0, 89. p.), Szarka Á. 6 (Emődi P. 0, 76. p.), Salamon G. 6 – Cserna G. 8. Edző: Pirisi Sándor.

ÚJHARTYÁN ISE: Zsolnai R. 5 – Fógel R. 5, Dörgő Zs. 6, Varga P. 5 (Fabók D. 0, 69. p.), Sík P. 5 – Sándor K. 5, Turcsik G. 4 (Monori M. 5, a szünetben), Szilágyi D. 4 (Funk Z. 6, 58. p.), Németh T. 4 (Kovács Ö. 0, 79. p.) – Varga I. 5, Botlik D. 4. Játékos-edző: Kovács Ödön.

GÓL: Cserna G.

SÁRGA LAP: Cserna G., Gyurcsányi P., Márkus Zs., Szarka Á., ill. Dörgő Zs.

PIRISI SÁNDOR: – Nagyon harcos mérkőzésen több góllal is nyerhettünk volna, ha a helyzetkihasználásunk kicsit pontosabb.

Bravúrsiker a javából! Érezte, hogy nyerhetnek?

Azt tudtam, hogy jó passzban vagyunk, nagyon fel voltak tuningolva a játékosaim, így a győzelem volt a cél ezen a meccsen.

KOVÁCS ÖDÖN: – A gyenge, dekoncentrált ellenfél, vezérszerepben egy unintelligens edzővel a kispadon, bírói segédlettel tartotta otthon a három pontot.

Mi történt? Talán balhés meccset játszottak?

Nem. Nekünk voltak kapufáink, ziccereink, de mi még közelről sem tudunk gólt rúgni. Úgysem hiszi el a világ, csak aki látta a meccseinket: ötből ötöt kellett volna nyernünk, ha csak egy kicsit korrektebb a játékvezetés.

     
Támogatók

     
MLSZ

     
Látogatók
Indulás: 2014-01-18
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     

Impresszum: A honlap üzemeltetője a Konténer és Fém BT.  A honlapon található fotók másolása, más honlapokon való feltüntetése, csak a Konténer és Fém BT írásos hozzájárulásával, vagy a forrás megjelölésével lehetséges.


Új tartalom a Blogomon ----->Nightflower    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia    *****    Elena Hill, valódi lázadó, vagy éppen jó kislány? Milyen sorsot szán neki a jövõ?    *****    Melody Redwine mûvész lelkû, vidám és nagyon tudatos lány, és nem mellesleg... BOSZORKÁNY.    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    A kamaszkor eleve zûrös, de ha valaki természetfelettinek született, nem a hormonok jelentik a legnagyobb problémát.    *****    Lauren McCellan nem sejtette elõre, hogy mibe csöppen, amikor elindult a választáson... Aztán megnyerte.    *****    Asha Kendare-t a családja egy ballépés miatt számûzte, de nem biztos, hogy a boszorka tanult is az esetbõl.    *****    Castiel bukott angyalként beleszeretett egy halandóba... Egy boszorkányba. A szerelmüket örökre elátkozták?    *****    Daxton Lewiev valódi vérfarkas, akinek fontos a családi büszkeség, és a vérvonal tisztasága, de ez vajon elegendõ?    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Ágica könyvtára - Mindent az olvasásról - Beszélgetések könyvekrõl, olvasásról! :) - Frissen nyílt oldal    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG