Heti program

Edzés
Kedd - 19.00
Szer. - 19.00
Pént. - 19.00


23. forduló
Újlengyel DSE

Újhartyán ISE

ápr. 19. vas.
16:30

Újlengyel

     
Hírek, cikkek
     
Újhartyán ISE
     
U-21
     
Sport-honlap
     
Hírek
Hírek : 19. forduló, edzői nyilatkozat

19. forduló, edzői nyilatkozat

  2015.03.29. 12:14


Újhartyán – Dömsöd
1–0 (0–0)

Újhartyán, 200 néző. Vezette: Kéri I Z. /9; 7/ (Balogh II Z., Berta M. I.)
ÚJHARTYÁN ISE: Zsolnai R. 0 – Fógel R. 6, Dörgő Zs. 7, Németh Tamás 6 (Monori M. 0, 83. p.), Varga P. 6 – Sik P. 7, Sándor K. 6, Szilágyi D. 7 (Rizmajer A. 0, 89. p.), Raffael M. 6 – Sztahó P. 5 (Fabók D. 5, 56. p.), Turcsik G. 6 (Funk Z. 7, 59. p.). Játékos-edző: Kovács Ödön.
DÖMSÖDI SE: Balázs I. 0 – Turcsán T. 3 (Kardos F. 3, a szünetben), Faragó G. 4, Bognár B. 4, Németh Tamás 4 – Garai G. 3 (Márkus N. 0, 62. p.), Kelemen A. 3, Agócs L. 3 (Palotai Gy. 0, 65. p.), Végh G. 4 – Ilonka F. 3, Cziráky T. 4. Edző: Székely János.
GÓL: Szilágyi D.
SÁRGA LAP: Raffael M., ill. Turcsán T., Végh G.
KOVÁCS ÖDÖN: – Az ősszel kikaptunk a pályán és a lefújást követően is – a rendezőktől. Úgy gondolom, ennél nemesebb bosszút nem tudtunk volna felmutatni. Nullára hozott meccs, egygólos győzelem: egy nagyon enervált ellenfelet győztünk le közepes játékkal. A játékvezetéssel kapcsolatban csupán annyit mondanék, hogy kívánok minden amatőr labdarúgó-mérkőzésre hasonló bíráskodást, és ezt nem a győzelem mondatja velem!
SZÉKELY JÁNOS: – Ezen a napon csapatként mondtunk csődöt. Megcselekedtük azt a csodát, miszerint 90 percet lejátszottunk úgy, hogy nem alakítottunk ki helyzetet. Gratulálok az újhartyáni csapatnak, és további sok sikert kívánok neki!

     
Támogatók

     
MLSZ

     
Látogatók
Indulás: 2014-01-18
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     

Impresszum: A honlap üzemeltetője a Konténer és Fém BT.  A honlapon található fotók másolása, más honlapokon való feltüntetése, csak a Konténer és Fém BT írásos hozzájárulásával, vagy a forrás megjelölésével lehetséges.


Új tartalom a Blogomon ----->Nightflower    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia    *****    Elena Hill, valódi lázadó, vagy éppen jó kislány? Milyen sorsot szán neki a jövõ?    *****    Melody Redwine mûvész lelkû, vidám és nagyon tudatos lány, és nem mellesleg... BOSZORKÁNY.    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    A kamaszkor eleve zûrös, de ha valaki természetfelettinek született, nem a hormonok jelentik a legnagyobb problémát.    *****    Lauren McCellan nem sejtette elõre, hogy mibe csöppen, amikor elindult a választáson... Aztán megnyerte.    *****    Asha Kendare-t a családja egy ballépés miatt számûzte, de nem biztos, hogy a boszorka tanult is az esetbõl.    *****    Castiel bukott angyalként beleszeretett egy halandóba... Egy boszorkányba. A szerelmüket örökre elátkozták?    *****    Daxton Lewiev valódi vérfarkas, akinek fontos a családi büszkeség, és a vérvonal tisztasága, de ez vajon elegendõ?    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Ágica könyvtára - Mindent az olvasásról - Beszélgetések könyvekrõl, olvasásról! :) - Frissen nyílt oldal    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG