Heti program

Edzés
Kedd - 19.00
Szer. - 19.00
Pént. - 19.00


23. forduló
Újlengyel DSE

Újhartyán ISE

ápr. 19. vas.
16:30

Újlengyel

     
Hírek, cikkek
     
Újhartyán ISE
     
U-21
     
Sport-honlap
     
Hírek
Hírek : 18. forduló, edzői nyilatkozatok

18. forduló, edzői nyilatkozatok

  2015.03.23. 20:34


Felsőpakony – Újhartyán 2–1 (0–0)

Felsőpakony, 150 néző. Vezette: Horváth M. /8; 2/ (Németh G., Vizi R.)

FELSŐPAKONY SK: Gerstenbrein G. 5 – Nagy Sz. 5, Csapó A. 6, Virág V. 6, Varga Z. 5 – Tóth R. 5 (Tóth B. 0, 75. p.), Király K. 6, Szabó G. 6, Tóth Á. 5 (Bárdos P. 0, 75. p.) – Kovács S. 6 (Veibl V. 0, 88. p.), Wrábel J. 6. Edző: Nagy Zoltán.

ÚJHARTYÁN ISE: Zsolnai R. 5 – Molnár G. 0 (Wilson B. 5, 24. p.), Fógel R. 5, Dörgő Zs. 6, Turcsik G. 4 (Németh T. 5, a szünetben) – Varga I. 5, Varga P. 5 (Monori M. 0, 83. p.), Wrábel T. 4–2=2, Sándor K. 4 (Szilágyi D. 6, 60. p.) – Sik P. 5 (Sztahó P. 4, 60. p.), Hornyák F. 6–2=4. Játékos-edző: Kovács Ödön.

GÓL: Wrábel J., Szabó G., ill. Szilágyi D.

SÁRGA LAP: Kovács S., ill. Turcsik G.

KIÁLLÍTVA: Hornyák F. a 82. percben (a játékvezető megsértéséért), Wrábel T. a 91. percben (a második sárga lap után).

ISTÓK FERENC, a Felsőpakony másodedzője: – Remek iramú, színvonalas mérkőzésen fegyelmezett, jó játékkal megérdemelt győzelmet arattunk.

KOVÁCS ÖDÖN: Férfias párharcot láthattak a nézők. Az a csapat nyert, amelyik az első gólt szerezte. Amíg a ziccereinket nem rúgjuk be, nem lépünk előre. Mindamellett a játékvezető ténykedése mellett nem mehetünk el szó nélkül, ám szerencse a szerencsétlenségünkben, hogy a hazaiak felvették a mérkőzést. Remélem, az anyagból kiderül, az ítéleteivel befolyásolta a találkozó végkimenetelét. Két kiállított játékosunknak kérni fogjuk a meghallgatását!

 

     
Támogatók

     
MLSZ

     
Látogatók
Indulás: 2014-01-18
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     

Impresszum: A honlap üzemeltetője a Konténer és Fém BT.  A honlapon található fotók másolása, más honlapokon való feltüntetése, csak a Konténer és Fém BT írásos hozzájárulásával, vagy a forrás megjelölésével lehetséges.


Új tartalom a Blogomon ----->Nightflower    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia    *****    Elena Hill, valódi lázadó, vagy éppen jó kislány? Milyen sorsot szán neki a jövõ?    *****    Melody Redwine mûvész lelkû, vidám és nagyon tudatos lány, és nem mellesleg... BOSZORKÁNY.    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    A kamaszkor eleve zûrös, de ha valaki természetfelettinek született, nem a hormonok jelentik a legnagyobb problémát.    *****    Lauren McCellan nem sejtette elõre, hogy mibe csöppen, amikor elindult a választáson... Aztán megnyerte.    *****    Asha Kendare-t a családja egy ballépés miatt számûzte, de nem biztos, hogy a boszorka tanult is az esetbõl.    *****    Castiel bukott angyalként beleszeretett egy halandóba... Egy boszorkányba. A szerelmüket örökre elátkozták?    *****    Daxton Lewiev valódi vérfarkas, akinek fontos a családi büszkeség, és a vérvonal tisztasága, de ez vajon elegendõ?    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Ágica könyvtára - Mindent az olvasásról - Beszélgetések könyvekrõl, olvasásról! :) - Frissen nyílt oldal    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG